Оголошується додатковий набір студентів на навчання



Державний заклад «Луганський державний медичний університет» повідомляє, що в рамках вступної кампанії 2023 оголошується додатковий набір студентів на навчання, в тому числі з тимчасово окупованих територій, за наступними спеціальностями: 222 «Медицина», 221 «Стоматологія», 226 «Фармація, промислова фармація», 228 «Педіатрія».

Вступники з тимчасово окупованих територій та вступники які переселилися з неї після 01.01.2023 року мають  можливість вступити на бюджетну форму навчання, без ЗНО/НМТ, через Освітній Центр «Донбас-Україна» за співбесідами (право на вступ через освітній центр за співбесідами мають абітурієнти, що мешкають на тимчасово окупованій території автономної республіки Крим, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської областей; або ті, що переселилися з неї після 1 січня 2023 року).

Які дії?

  • зв’яжіться з приймальною комісією будь яким способом (телефон, Вайбер, Телеграм, електронна пошта);
  • отримайте вичерпну інформацію;
  • подайте заяву, пройдіть співбесіди (очно або дистанційно) та отримайте рекомендацію до зарахування.   Час є до 29 вересня!

Вступники, що мають статус ВПО, що мешкають на території активних бойових дій, та інші – можуть подати заяви на загальних підставах на додаткові конкурсні пропозиції з 01.09.2023 до 15.09.2023. Ця категорія вступників має право бути переведена на місця державного замовлення (за погодження МОЗ).

 Які дії?

  • зв’яжіться з приймальною комісією будь яким способом (телефон, Вайбер, Телеграм, електронна пошта);
  • отримайте вичерпну інформацію;
  • подайте заяву на обрану конкурсну пропозицію та отримайте рекомендацію до зарахування.

Університет гарантує підготовку висококваліфікованих фахівців, які відповідають сучасним потребам ринку праці, адже концепція діяльності Державного закладу «Луганський державний медичний університет» побудована на примноженні практичного і наукового потенціалу України у сфері охорони здоров’я та зближення медичної освіти і наукових досліджень в галузі медицини. Крім того, що ви станете успішним спеціалістом, також зможете брати активну участь в студентській спільноті та участь в усіх заходах університету!

Наші контакти:

Рівненська область, місто Рівне, вул. Саймона Сміта, 3, каб. 109 (або: вул. 16-го липня, 36, каб. 805)

Офіційний сайт: www.lsmu.edu.ua

е-mail: vstup-ldmu@ukr.net

телефони приймальної комісії:

+38 (095) 031-54-57 (Viber, Telegram);             

+38 (068) 370-36-69

ЧЕКАЄМО НА ВАС !!!