Офіцери Центру цивільно-військового співробітництва приймають вітання від юннатів Луганщини



Вся Україна 14 жовтня, разом зі святом Покрова і  Днем Українського козацтва, відзначає День захисника та захисниць України.

Важливість та значущість ратної служби особливо відчувається в місцях проведення Операції Об’єднаних сил. Тому, традиційно на передодні Свята, учнівська молодь Луганщини вітає своїх захисників і захисниць.

Не стоять осторонь від цих подій і юні натуралісти Луганського  обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Вихованці закладу освіти завітали до Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва в місті Сєвєродонецьку оперативно-тактичного угруповання «Луганськ». Яскраві букети, які діти з любов’ю та творчою наснагою зробили зранку 13 жовтня, були передані військовослужбовцям з нагоди Дня захисника і захисниць України. Зустріч з юннатами задала бадьорить і радісні посмішки на обличчях офіцерів Центру.

Така співпраця з Об’єднаним центром цивільно-військового співробітництва є доброю традицією юннатів Луганщини, які традиційно до Дня Святого Миколая та в інші знаменні дати, передають новорічні поробки, сувеніри, малюнки, листівки, проводять благодійні ярмарки тощо.

Співробітники центру цивільно-військового співробітництва запросили вихованців обласного закладу позашкільної освіти на наступні зустрічі з метою військово-патріотичного виховання молоді і запропонували цикл бесід про героїзм Українських воїнів.

В свою чергу діти, разом з привітаннями, запевнили присутніх офіцерів: «У глибокій пошані ми схиляємо голови перед пам’яттю військових, які  загинули рятуючи життя. Ми дякуємо  захисникам, які вибороли для нас мирну Луганщину, завдяки чому ми можемо спокійно навчатися, радіти та займатися творчістю! На знак подяки за цей подвиг ми будемо відновлювати ліси і висаджувати сади. Молимося, щоб усі наші герої повернулися додому живими та здоровими і нехай Присвята Богородиця оберігає їх. Слава Україні!»