Представники Львівщини завітали до військових ліцеїстів



21 грудня 2018 року Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин разом з директором Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрієм Стецюком відвідали комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

У зустрічі з колективом закладу освіти обласної комунальної власності також взяли участь українська співачка і телеведуча, волонтер Софія Федина та директорка ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ»  Ольга Цап.

Представники Львівської області перебувають на Луганщині в рамках проекту «Змінемо країну разом».

Спочатку відбулась цікава та емоційна зустріч з Софією Федин. Софія більше часу тримала вихованців та дорослих в «полоні» свого пісенного таланту, ділилась спогадами про відвідування українських бійців на передовій та «цікавинками» волонтерської роботи. А слухачі віддячували їй оплесками та юнацькою безпосередністю. Після цього ліцеїсти продемонстрували усім присутнім стройовий вишкіл та виконали пісні на військово-патріотичну тематику. Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин привітав ліцеїстів та педколектив з прийдешніми святами та побажав успіхів у навчанні. Також гості подарували ліцею сучасний телевізор та солодощі.