ПРОВЕДЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ПРОЕКТІВ ОСВІТНЬОГО ОБМІНУ МІЖ ЛУГАНСЬКОЮ ТА ЛЬВІВСЬКОЮ ОБЛАСТЯМИ У2021 РОЦІ



26-27 липня 2021 року відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08 липня 2021 року № 472 було проведено конкурс з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету.

Після проведення адміністративної оцінки до участі у другому етапі було допущено 13 проектів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сватівського, Сєвєродонецького та Старобільського районів.

27 липня  2021 року в режимі онлайн відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29 березня 2018 року № 251 (зі змінами) відбувся другий етап конкурсу – відкритий захист проектів, у якому взяли участь 12 закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Уповноважені представники закладів освіти презентували проекти екологічного, національно-патріотичного, методичного спрямування.

За підсумками  оцінки проектів конкурсною комісією складений рейтинг та визначені переможці конкурсу.

Реалізація проєктів-переможців конкурсу сприятиме налагодженню і поглибленню освітнього співробітництва, розвитку партнерських і дружніх зв’язків між освітянами і учнівською молоддю Луганщини та Львівщини.