Проведено Обласну акцію на підтримку наших Героїв на передовій «Новорічні привітання ЗСУ»



Збройні Сили України!
Ви – найкращі, ви – єдині!
Хоробрі, вірні, найрідніші,
Янгол-охоронець Вас хай не полишить!
Вас Бог нехай оберігає,-
Всіх, хто Україну захищає!
Любові й миру вам бажаєм,
З Новим роком Вас вітаєм!

З 20 по 31 грудня в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства була проведена обласна акція «Новорічні привітання ЗСУ». Метою Акції було підняття бойового духу українських військових на передовій у різдвяно-новорічні свята.

В Акції взяли участь 724 здобувачі освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти Луганської області.

Учасники Акції підготували для захисників вітальні листи, листівки, віршовані та прозові вітання, відеопривітання, присвячені різдвяно-новорічним святам. Новорічні вітання містили слова підтримки, поваги до українських воїнів, а також  вдячності за мужність та оборону нашої країни. Крім того, юні луганчани збирали та направляли нашим захисникам новорічні подарунки, солодощі, малюнки, сувеніри-обереги тощо.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям! 

Вітаємо усіх зі святом і нехай у Новому році здійсниться головне бажання  українців – перемога і довгоочікуваний мир!

Переглянути новорічні привітання учасників Акції можна на сторінці Фейсбук Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства  https://www.facebook.com/profile.php?id=100057565834589.