ПУБЛІЧНО – ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО – ЕФЕКТИВНИЙ  І ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ ДНЗ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ»



ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» та Громадська організація «Кризовий медіа-центр Сіверський Донець» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу реалізують проєкт «Підвищення конкурентноздатності випускників ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» через використання інновацій приватно-публічного партнерства».

Завершальною частиною проєкту став загальноміський захід «Я зможу», який було проведено 19 травня 2021 року в ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей». У якості глядачів та учасників заходу були запрошені учні закладів загальної середньої освіти міста Сєвєродонецька.

Присутніх привітала заступниця керівника військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецька Верховська Тетяна, а голова громадської організації «Кризовий медіа-центр Сіверський Донець» Ніжельська Олена презентувала результати проєкту та висловила подяку педагогічному колективу та здобувачам освіти ліцею.

У рамках заходу було проведено:

показ авангардних моделей з демонстрацією зачісок;

художній пленер, долучившись до якого всі бажаючи змогли спробувати себе у ролі художника та попрацювати професійними фарбами під керівництвом майстрів;

цікаві майстер-класи з перукарської справи, манікюру та візажу.

Школярі міста були дуже зацікавлені та взяли активну участь у роботі майстер-класів.

Тож використання механізму приватно-публічного партнерства – це  ефективний шлях у сфері розвитку професійної освіти та ефективний засіб її популяризації серед учнівської молоді.