ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЕТАПУ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «КОЛЬОРИ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ»



Підведені підсумки Всеукраїнського етапу національного конкурсу малюнків «КОЛЬОРИ НАШОЇ ПЕРЕМОГИ», який був ініційований Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді за підтримки Міністерства освіти і науки України до роковин повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

Для участі у Всеукраїнському етапі конкурсу від Луганської області було представлено десять малюнків, авторів яким від 7 до 16 років.

За результатами конкурсу у березні 2023 року у приміщенні Міністерства освіти і науки України була відкрита виставка малюнків вихованців закладів позашкільної освіти «Кольори нашої Перемоги», де були розміщені кращі малюнки з усіх регіонів України. Усі дитячі роботи, представлені на виставці, переважно виконані у кольорах національного прапора, що яскраво відображає бачення українських дітей свого майбутнього лише в незалежній, суверенній та квітучій Україні.

За підсумками Всеукраїнського етапу вітаємо:

  • ВІЩЕНКО МАКСИМА, учня 5 класу Лисичанського ліцею № 4 Сєвєродонецького району Луганської області за зайняте ІІІ місце у Всеукраїнському етапі національного конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги»
  • лауреатів конкурсу:
  • БОЛТЄНКОВУ АЛІСУ, ученицю ліцею «Інітіум» м. Сєвєродонецька Луганської області (10 років);
  • ШПАРЬОВУ ВЕРОНІКУ, вихованку Комунального закладу «Кремінська художня школа» (8 років).

Усі учасники Всеукраїнського етапу конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги» нагороджені грамотами та дипломами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

Протокол Всеукраїнського етапу конкурсу за посиланням: https://docs.google.com/…/1_EyKLQtNq4LMCLqgvi0F…/edit…

Вітаємо призерів, лауреатів та дипломантів конкурсу та бажаємо нових творчих успіхів!