Підготовка до навчального року: м. Рубіжне



За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Гарбуза Юрія Григорійовича заступник голови облдержадміністрації Лішик Ольга Петрівна 16 серпня ознайомилась з підготовкою закладів освіти м. Рубіжного до нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

Під час свого візиту Ольга Петрівна відвідала Рубіжанський професійний хіміко-технологічний ліцей, який у цьому році був укрупнений шляхом об’єднання з Рубіжанським професійним ліцеєм.

Під час візиту основна увага приділялася перебігу процедури об’єднання закладів, підготовці до нового навчального року та відкриттю на базі ліцею навчально-практичного центру за професією «Швачка. Кравець. Закрійник». Кошти у сумі 330 тисяч гривень на оснащення центру були виділені державою у рамках реалізації пілотного проекту з модернізації підготовки робітників.

На цей час в навчальному закладі проведені всі підготовчі роботи для відкриття центру та триває процедура закупівлі необхідного обладнання, що дозволить підвищити якість підготовки робітничих кадрів та задовольнити потреби ринку праці регіону.