Підписання Регламенту І етапу (регіонального) Міжобласного турніру «UNICEF Football Cup»



20 березня 2017 року відбулося підписання Регламенту І етапу (регіонального) Міжобласного турніру «UNICEF Football Cup», який проводиться під егідою Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ). Регламент був підписаний Стецюком Ю.В. – директором Департаменту освіти і науки ОДА, Волоховим А.М. – начальником управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, Острєцовим В.В. – начальником Луганського обласного відділення (філії) КФВС МОН України та Безруком В.О. – головою Луганської обласної Федерації футболу.

Ці змагання проводяться вперше. Основною метою змагань є залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації принципу рівності у спорті, незалежно ввід поглядів і статі, сприяння соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб – дітей.

Міжобласний турнір проводиться в одній віковій групі – 2005 р.н. Участь у турнірі візьмуть команди 302 шкіл з 5 областей України: Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Донецької та Луганської.

В Луганській області участь у І етапі візьмуть учні 59 загальноосвітніх шкіл. Обов’язковою умовою є те, що до складу команди (18 гравців) повинно входити не менше 6 дівчат, з яких щонайменше 3 повинні постійно перебувати на футбольному полі.

В Луганській області Турнір стартує 27 березня 2017 року.

Хай щастить нашим дітям! Бажаємо позитивних емоцій, спортивної наполегливості і… переможе найсильніший!