Підсумки конкурсів фахової майстерності з професій «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Перукар», «Кондитер», «Маляр»



 

У квітні 2017 року на базі навчальних закладів ДНЗ «Сєвєродонецький професійний будівельний ліцей», ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище», ДНЗ «Сєверодонецький професійний ліцей» та Вище професійне училище № 92 м. Сєверодонецька проводилися ІІ (обласні) етапи Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Луганської області з професій «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», «Перукар», «Кондитер», «Маляр».

Організаторами II етапів конкурсів виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Луганській області. Для визначення переможців було створено незалежне журі, до складу якого увійшли представники ПТНЗ області та роботодавці.

Для участі в конкурсах своїх кращих учнів представили ПТНЗ Луганської області, які здійснюють підготовку за зазначеними професіями.

Програма конкурсів передбачала теоретичні та практичні тури. Для перевірки теоретичних знань добиралися тестові завдання зі спеціальних предметів за професіями; практичний тур передбачав виконання практичних завдань, які відповідають вимогам розрядів, передбачених умовами конкурсів.

За підсумками конкурсів переможцями стали:

  • з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» – Котов Дмитро, учень ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище»;
  • з професії «Перукар» – Опрішко Анастасія, учениця ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей»;
  • з професії «Кондитер» – Кирилова Вікторія, учениця Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею;
  • з професії «Маляр» – Д’якова Ліка, учениця ДНЗ «Сєвєродонецький професійний будівельний ліцей».

Учасники конкурсів нагороджені дипломи та цінними подарунками й представлятимуть Луганську область на ІІІ етапі Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності в різних містах України.

Тож побажаємо майбутнім професіоналам перемоги!