Регіональна зустріч рад молодих вчених Луганської області



12 липня 2023 року в онлайн-форматі відбулася Регіональна зустріч рад молодих вчених Луганської області, організаторами якої виступили Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

У заході взяли участь голова РМУ при МОН України Олеся Ващук, представники Департаменту та рад молодих учених закладів вищої та фахової передвищої освіти області.

Під час зустрічі обговорювалися  виклики та можливості у діяльності рад молодих вчених Луганської області, проблеми, пов’язані з підтримкою наукової та науково-технічної діяльності в країні, комерціалізацією та впровадженням / масштабуванням розробок, проєкти РМУ при МОН України, спрямовані на підтримку та стимулювання наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених в умовах війни.

Презентацію проєктів РМУ при МОН України, пропонуємо переглянути за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1miZKsDKaFQat2UkMGGg9Wx_ca35ZL28?usp=drive_link

Також пропонуємо долучатися до створення національної мережі, що об’єднує молодих вчених України та допомагає реалізувати їх потенціал, використовуючи офіційні канали комунікації РМУ при МОН України:

Сайт http://ysc.in.ua

Facebook https://www.facebook.com/youngscientists.ua

Telegram https://t.me/officemeetings

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCc2d7SfHnSeHRulzELBa5pw

Twitter https://twitter.com/RMU_Ukraine

Instagram https://www.instagram.com/rmu.ukraine/?igshid=1g4q7us07xyyz

LinkedIn https://www.linkedin.com/…/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0…/