Регіональна рада професійної освіти



26 червня 2018 року в Департаменті освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації під головуванням директора Департаменту Стецюка Ю.В. відбулося сьоме планове засідання Регіональної ради професійної освіти. 

На засіданні були розглянуті поточні питання роботи Ради та одноголосно погоджено обсяги регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів у закладах вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації та закладах професійної (професійно-технічної) освіти Луганської області у 2018 році у кількості:

  • молодші спеціалісти – 976 місць;
  • кваліфіковані робітники – 2055 місць.

За результатами прийнятих Радою рішень відділом професійної освіти та науки Департаменту буде підготовлено відповідний проект розпорядження голови облдержадміністрації про затвердження обсягів регіонального замовлення та доведено його зміст для виконання керівникам закладів освіти області.

Наприкінці зустрічі Стецюк Ю.В. висловив упевненість у якісному проведенні цьогорічної вступної кампанії до закладів вищої та професійної (професійної) освіти та подякував членам Ради за плідну роботу.