Робоча зустріч за проектом щодо проведення турніру з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup»



16 липня 2016 року Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації (відділ дошкільної та загальної середньої освіти) провів робочу зустріч за проектом  щодо проведення турніру з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup».

У зустрічі взяли участь: Ткачова Т.М. – заступник директора Департаменту – начальник управління освіти і науки, виконуючий обов’язки директора, Захарчук І.Р. – головний спеціаліст відділу навчально-спортивної роботи у ВНЗ Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України, Ющишин Сергій – представник UNICEF, Острецов В.В. – начальник Луганського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Гожедрянов А.В. – заступник начальника Луганського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, Бльоскін О.С. – представник Управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, представники Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації.

2Головна мета зустрічі – презентація та обговорення деталей майбутнього турніру з волейболу серед школярів UNICEF Volleyball Cup, який має відбутися в Луганській області.

Зустріч пройшла в діловій, конструктивній обстановці, на якій учасники розглянули проект регламенту проведення турніру з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup», розробили рекомендації щодо проведення турніру з волейболу в області, які заплановано провести в жовтні поточного року, визначилися з учасниками. У турнірі приймуть участь відібрані 59 шкіл, з усіх територій області, в яких навчаються діти-переселенці, та які отримують спортивний інвентар від UNICEF.