Робоча зустріч керівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації з директором департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шаровим О.І.



20 вересня 2017 року в Департаменті освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації відбулася робоча зустріч керівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації з директором департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шаровим Олегом Ігоровичем, який представив Концепцію реалізації державної політики у сфері реформування підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Освітяни обговорили критерії віднесення закладів до вищої освіти, проект Закону України про фахову передвищу освіту, статус освітньо-кваліфікаційних рівнів «молодший спеціаліст», «молодший бакалавр», проблеми фінансування державних закладів вищої освіти тощо.

У роботі наради взяли участь директор Департаменту освіти і науки Стецюк Ю.В., начальник відділу професійної освіти та науки Департаменту Поскрякова Т.М.