Робоча поїздка директора Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації до закладів освіти обласної комунальної власності м. Кремінна.



19 вересня 2017 року директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк  здійснив робочу поїздку до навчальних закладів обласної комунальної власності м. Кремінна.

Під час відвідування комунального закладу  «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Юрій Стецюк  ознайомився з організацією та ходом навчально-виховного процесу,  відвідав будівництво нового спортивного комплексу, відкриття якого планується до Дня Захисника України.

Юрій Стецюк  поспілкувався з вчителями та  вихованцями І курсу, які запросили директора Департаменту 7 жовтня 2017 року на  святкові заходи  з нагоди прийняття ними Урочистої клятви ліцеїста.

Стецюк Ю.В. відвідав КЗ “Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту”.  Він оглянув матеріально-технічну базу ліцею, поспілкувався з педагогами, тренерами  та учнями ліцею. З адміністрацією навчального закладу були обговорені перспективи розвитку ліцею-інтернату.

«Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту – молодий і амбіціозний заклад, який готовий розвивати спорт в Україні на найвищому рівні. У наступному навчальному році планується відкриття нових спортивних відділень, а саме: плавання, велоспорт і дзюдо. Також найближчим часом є намір створити відділення інваспорту з легкої атлетики» – поділився планами директор ліцею Артем Гребенюк.

Під час робочого візиту директор Департаменту також відвідав Кремінську обласну загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ступенів та Кремінську обласну спеціальну загальноосвітню школу-інтернат. Обговорювалися питання підготовки навчальних закладів до опалювального сезону, підвищення якості організації навчально-виховного процесу та стану виконання ремонтних робіт.

«Створення безпечних та комфортних умов для навчання і виховання дітей, забезпечення рівного доступу до якісної освіти сьогодні є пріоритетним  завданням Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації» – наголосив Юрій Стецюк.