Робочий візит керівництва обласної державної адміністрації до Кремінщини



4 лютого 2022 року  заступниця голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк з робочим візитом відвідали Кремінську обласну спеціальну школу та Комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту». Вони оглянули будівлю спеціальної школи, класні кімнати, кабінети, спортивну залу, яка адаптована до потреб діток з особливими освітніми потребами. Для учнів початкових класів облаштовані кабінети, згідно з вимогами Нової української школи. Особлива увага приділяється впровадженню системи здорового та безпечного харчування учнів відповідно до вимог НАССР.    

Проговорили перспективи розвитку закладу освіти. Адже щороку збільшується кількість дітей, які потребують навчання у спеціальних закладах.

Під час візиту оглянули спортивні об’єкти ліцею-інтернату, які будуть реконструйовані відповідно до Програми Президенту України з реконструкції спортивних інтернатів та ДЮСШ.

«У нашій області планується будівництво тренувального футбольного поля зі штучним покриттям та залу важкої атлетики для вихованців ліцею-інтернату. Це надасть можливість вихованцям закладу освіти більш професійно готуватися до спортивних змагань різного рівня», – наголосила Катерина Безгинська.