Святий Миколай завітав до юних станичан



20 грудня у комунальному закладі «ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЯСЛА-САДОК № 2 “ТОПОЛЬОК” ЗАГАЛЬНОГО ТИПУ СТАНИЧНО – ЛУГАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ» пройшло свято до Дня Святого Миколая.

На заході були присутні керівник Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Альберт Зінченко, заступниця керівника Ірина Костан, спеціаліст Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Наталія Чумак, керівник відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентина Коновалова.

Цього року свято було незвичайним, адже малечу вітали  діти з Закарпаття, які власноруч виготовили за зібрали для них подарунки.

Ініціатором заходу став Резеш Йосип – голова фундації Україно-угорського регіонального розвитку молоді. Також до них долучилась молодіжна організація Товариства угорської культури Закарпаття, Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгороді, Великобийганська об’єднана територіальна громада.

Крім солодощів та подарунків заклад дошкільної освіти отримав від друзів із Закарпаття новенький телевізор та м’який ігровий модуль.

Гості свята подякували вихованцям дитячого садка за цікавий виступ,  друзям із Закарпаття за подарунки та висловили сподівання на розвиток дружніх стосунків та подальшу плідну співпрацю.