Спортивне свято на честь 79-ої річниці утворення Луганщини



3 червня 2017 року на стадіоні Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею було проведено спортивне свято до 79-ої річниці утворення Луганської області. Святкування розпочалось з виступу духового оркестру ліцею, зі словами привітання до учасників, гостей та організаторів заходу звернулася Поскрякова Т.М., начальник відділу професійної освіти та науки Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації.

Продовжилось свято урочистим концертом для жителів міста, який підготували працівники та учні ліцею.

Та справжнім подарунком для спортсменів і вболівальників став футбольний матч між командою бійців-ветеранів і учасників антитерористичної операції та збірної команди учнів ліцею. Перемогу у матчі одержала команда військових, гра закінчилась  з рахунком 2:0.

Після матчу бійців АТО та учнів ліцею пригостили польовою кашею, а всіх глядачів запросили приєднатись до святкових заходів у центральній частині міста. «Ми дуже раді, що мали честь приєднатися до загальнообласного святкування 79-ої річниці утворення Луганської області. Такі заходи, на кшталт сьогоднішнього, об’єднують людей, підвищують настрій і створюють справжню атмосферу здорового духу, що так необхідно сучасній молоді та й усім нам», – зазначив у підсумку свята Гаврилюк І.С., директор Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею.