СТАРТУВАВ ІІ (обласний) етап гри «Сокіл» («Джура») – 2021



24 травня 2021 року розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для середньої та старшої вікових груп. За рішенням обласного штабу та у зв’язку з карантинними обмеженнями, другий рік поспіль обласний етап гри проводиться у дистанційному форматі. Цьогоріч для участі у грі подали заявки  у середній віковій групі 13 роїв та у старшій віковій групі 12 роїв з 18 громад області.

До роботи суддівської колегії залучені фахівці Луганського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Відділу у Луганській області Міністерства у справах ветеранів України, педагоги регіону.

Для участі в обласному етапі юні джури готували відеороліки з участі у конкурсах «Ватра», «Впоряд», «Фізична підготовка», «Рятівник». Крім того, протягом тижня за допомогою платформи ZOOM та Google forms будуть проведені теоретичні конкурси «Відун», «Рятівник», «Пластун», «Теренова гра».

24 травня відбувся перший конкурс «Теренова гра» для середньої вікової групи.

Тож розпочинаємо і бажаємо учасникам успіху!