УЧНІВСЬКІ ОЛІМПІАДИ НА ЛУГАНЩИНІ ПЕРЕТНУЛИ ЕКВАТОР



27–28 січня 2018 року в Сєвєродонецьких ЗОШ № 11, 14, Старобільській ЗОШ № 2 та Старобільській гімназії відбулись обласні олімпіади з таких навчальних предметів: біології, математики (ІІ тур), правознавства, хімії (експериментальний тур), географії, іноземних мов (говоріння).

На врочистому відкритті обласних олімпіад виступили ректор Луганського обласного інституту піcлядипломної педагогічної освіти Ірина Цимбал; начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Наталія Сагіна; головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Юлія Шаульська; досвідчені вчителі й викладачі освітніх закладів регіону.

          

Право на відкриття конвертів з олімпіадними завданнями було надане кращим учням – переможцям обласних олімпіад 2017 року: з біології – учениці 10 класу Сєвєродонецького НВК-колегіуму Карпенко Анастасії; з правознавства – учениці 10 класу Новоайдарської школи-гімназії Цибі Аліні, з географії – учню 9 класу Лисичанської ЗОШ № 30 Топільському Артему.

Обласні інтелектуальні змагання продовжаться до 10 лютого 2018 року. Побажаємо нашим талановитим учням успішного виступу на головних інтелектуальних змаганнях року нових перемог та рекордів!