У ВПУ № 94 відкрито новий спортивний майданчик



23 квітня 2021 року в рамках волонтерської ініціативи “Sports Spirit” на території Вищого професійного училища № 94 відбулося відкриття спортивного майданчика для воркауту, створеного завдяки участі у конкурсі мініініціатив/мініпроєктів від Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» за підтримки Програми розвитку ООН.

На  заході були присутні почесні гості та партнери проєкту: голова ВЦА м. Лисичанська Олександр Заїка, керівник “ЛІБК” Костянтин Жалдаков, командир загону швидкого реагування в Луганській обласній організації Товариства Червоного Хреста України Петро Костиря, голова ГО “Світ життя – підтримка, турбота, захист” Олександр Жук.

Святковий настрій глядачам створили виступи юних спортсменів клубу змішаних єдиноборств «Лідер» та волонтерів воркауту – сучасного виду спорту, що являє собою симбіоз спортивної гімнастики, фітнесу та стає дедалі популярнішим серед молоді.  

Головне, що цей спортивний майданчик є відкритим для всіх та доступним для людей з особливими потребами. Шлях до спорту, краси та здоров’я відкрито!