У Києві відбувся Форум до Дня позашкілля



25-26 вересня у м. Києві Міжнародна асоціація позашкільної освіти спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, Інститутом модернізації змісту освіти та іншими партнерами до Дня позашкілля  провели Всеукраїнський форум “Позашкільна освіта 2023: виклики та рішення”.

Основною метою Форуму було обговорення освітніх втрат, їх надолуження у сфері позашкільної освіти та діяльності закладів позашкільної освіти України в умовах війни.

На участь у Форумі зареєструвалось понад 2700 учасників (онлайн та офлайн). Делегація з Луганщини складалась з представників закладів позашкільної освіти області.     

На Форумі відбулася церемонія вручення нагород і відзнак з нагоди Дня позашкільної освіти. За високу професійну майстерність у сфері позашкільної освіти, вагомий внесок у підтримку вихованців закладів позашкільної освіти та у зв’язку з 35-річчям з дня заснування Грамотами Міжнародної асоціації позашкільної освіти нагороджені Сєвєродонецький міський Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді і комунальна установа “Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді”. Два заклади позашкільної освіти: Сєвєродонецький міський Центр дитячої та юнацької творчості і комунальна установа “Рубіжанський міський Центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді” отримали сертифікати на оргтехніку від The LEGO Foundation.

Вітаємо учасників Форуму! Луганщина – це Україна! Тримаймося разом!