У лютому стартує програма «Teach For Ukraine» («Навчай для України»)



9 лютого за участі заступника Міністра освіти і науки України Павла Хобзея відбудеться офіційний запуск програми «Навчай для України». Цей проект залучає найкращих випускників та молодих спеціалістів до викладання в школах та розвиває їхній лідерський потенціал для розширення освітніх можливостей в житті дітей сьогодні та здійснення системних змін в країні завтра.

Програма спільно реалізується Міністерством освіти і науки України та ГО «Навчай для України» за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund.

Місце проведення заходу: Національний музей Тараса Шевченка (м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 12)

Початок заходу: о 16.00

Акредитація і додаткова інформація за телефоном 096 667 27 65 або електронною поштою liudmyla@teachforukraine.org

Довідково: Перша когорта молодих спеціалістів, відібраних громадською організацією «Навчай для України», розпочне свою вчительську діяльність в школах-партнерах 1 вересня 2017 року. Протягом двох років вони викладатимуть в школах, розширюючи освітні можливості для дітей, а в подальшому активно творитимуть системні зміни як в освіті, так і в інших сферах.

Під час заходу буде презентована модель програми «Навчай для України» та представлені плани щодо її реалізації.

У запуску проекту також візьмуть участь:

  • Рімма Ель Джувейді, директор «Навчай для України»
  • Ярослава Джонсон, президент та головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund.
  • Андрій Булах, керуючий партнер «Делойт» в Україні
  • Ларіса Гованісіян, директор та засновник «Навчай для Вірменії»

Нагадуємо, що 19 січня МОН підписало меморандум про співпрацю з ГО «Навчай для України», в межах якого, зокрема, передбачено, що 40 молодих спеціалістів з різних сфер отримають педагогічні знання та навчатимуть дітей у звичайних українських школах.

Джерело: http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2017/02/08/u-lyutomu-startue-programa-«teach-for-ukraine»-(«navchaj-dlya-ukrayini»)/