ФОТОВИСТАВКА ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ «УКРАЇНА – ЦЕ МИ!»



Велична і свята, моя ти Україно,
Лише тобі карать нас і судить.
Нам берегти тебе, Соборну і єдину,
І нам твою історію творить!

22 січня ми святкуємо День Соборності України – день, що символізує нашу єдність.

З нагоди відзначення Дня Соборності України протягом січня 2024 року, відповідно до планів роботи Департаменту світи і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, проведено обласний етап Всеукраїнської фотовиставки «Україна – це ми!» в онлайн-форматі.

До участі у обласному етапі Всеукраїнської фотовиставки долучились понад 200 учасників з 86 закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно (професійно-технічної) освіти Луганської області з 18 громад:  Біловодської, Білокуракинської, Білолуцької, Гірської, Кремінської, Лисичанської, Марківської, Міловської, Нижньодуванської, Новоайдарської,  Попаснянської, Рубіжанської, Сватівської, Сєвєродонецької, Старобільської, Троїцької, Шульгинської, Чмирівської.

П’ять кращих фоторобіт від Луганської області будуть надіслані до Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді для участі у Всеукраїнській фотовиставці «Україна – це ми!» – 2024.

Вітаємо зі святом! Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної України!

Дякуємо всім учасникам за активну громадянську позицію, бажаємо здоров’я і натхнення, добробуту, злагоди та успіхів!

З єднанням української землі,
Соборність наша вічна і стокрила!
Ми, українці, на її чолі
Братаємось і в тому наша сила!
Хай мир панує на твоїх полях,
Хай колоситься й дозріває нива.
І синьо-жовтий над блакиттю стяг
Як воля наша — щира і правдива!

Обласну фотовиставку До Дня Соборності  України можна переглянути у Фейсбук  на сторінці Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за посиланням https://www.facebook.com/Луганський-обласний-центр-дитячо-юнацького-туризму-і-краєзнавства-296017590828916