Чарівна новорічна казка



На цілий тиждень Новоайдарська обласна загальноосвітня санаторна школа – інтернат поринула у чарівну новорічну казку.

День Святого Миколая – це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая. Кожен з нас в дитинстві любив знаходити подарунки під подушками, так i зараз, за традицією, наші діти отримують подарунки, вірять у диво, яке творить Святий Миколай i вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями i тими, що подорожують, допомагає бідним у скрутi, вважається покровителем дітей i студентів.

Свої подарунки діти Новоайдарської школи – інтернату отримали вiд Голови Луганської обласної державної адміністрації  Ю.Г. Гарбуза та директора Департаменту освіти  i науки Луганської обласної адміністрації Ю.В. Стецюка, це була поїздка в місто Сєвєродонецьк де в Сєвєродонецькому обласному музичному училищі  імені С.С. Прокоф’єва де діти прийняли участь в обласному святковому заході, присвяченому Дню Святого Миколая «Час творити добро». Чудова казка дуже сподобалась дітям, бо вона навчила дітлахів добру, співчуттю, Святий Миколай поздоровив їх зі святом.

З чудовим настроєм  та подарунками вихованці  повернулися до школи. А в школі їх чекали подарунки, про які мріяли: комп’ютер, музичний центр, телевізор, лижi, санки, настільні ігри та кожній дитинi по солодкому подарунку. Ці подарунки отримано від прокуратури Дніпропетровської області, а привезли їх  Лисих Дмитро Валерійович, Сараєва Олександра Євгенівна за сприянням Новоайдарської прокуратури.

18.12.2016. зі своїми привітаннями до дітей завітали «Мистецька Сотня Гайдамаки» які поздоровили дітей, та подарували подарунки. Учні та колектив нашої школи висловлюють  глибоку подяку за надані подарунки до дня Святого Миколая. Щиро дякуємо Вам за те, що в ці буремні, тривожні дні намагаєтесь підтримати наших дітей і подарувати їм свято.

Бажаємо Вам здоров`я, благополуччя в Ваших родинах, благословення у всіх Ваших справах.

Низько вклоняємось та передаємо вітання всім, хто  нам допоміг!

19.12.2016. пройшла театралізована вистава до свята Миколая в якій прийняли участь діти всіх класів. Після чого ми привітали військових та подарували подарунки виготовлені своїми руками.

22 грудня пройшло Новорічне свято, яке додало гарного настрою не тільки учасникам, а й усім присутнім. Була проведена новорічна програма для початкових класів, яка складалася з хороводів, конкурсів та пісень. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою на якій вручив подарунки сам Дід Мороз з Снігуронькою.

23 грудня відбувся новорічний вечір для старшокласників з привітаннями новорічних героїв: веселої Баби Ягі, Снігуроньки, яскравих клоунів, а також новорічними програмами від кожного класу. Було приємно дивитись на змістовні виступи учнів.