Шановний Юрію Вікторовичу!



Колектив Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації сердечно вітає Вас з 60-річчям і висловлює свою велику подяку за Вашу багаторічну сумлінну працю, Ваші зусилля у забезпеченні високої якості освіти в нашому регіоні та відданість своїй справі.

Ваші досягнення в управлінні Департаментом освіти і науки Луганської області, Ваша відданість та працездатність вражають нас і залишаються в пам’яті нашої громадськості. Як висококваліфікований фахівець, Ви вкладаєте безцінний внесок у розвиток освіти Луганщини та формування майбутнього нашої держави.

Протягом своєї кар’єри Ви змогли змінити багато речей в галузі освіти, зробити її доступнішою та якіснішою для наших дітей, молоді та дорослих. Ваші інноваційні підходи та ідеї сприяють створенню гармонійного та прогресивного освітнього середовища в країні. Ваші досягнення та внесок у освітню галузь нашої суспільної діяльності неоціненні.

Як директор Департаменту освіти і науки Ви демонструєте велику лідерську здатність та здатність доводити свої ідеї до кінця. Ваші зусилля дозволяють керувати важливими процесами в освітній системі та вирішувати складні завдання.

Ми хочемо побажати Вам гарного здоров’я, успіхів у роботі та особистому житті, щастя та задоволення від виконання різноманітних справ. Нехай кожен Ваш день буде наповнений новими досягненнями, радістю та задоволенням від роботи та спілкування з людьми.

Хай Ваші зусилля допомагають змінювати світ на краще, а Ваші досягнення будуть незабутніми для наступних поколінь!