Інструктивно-методичний семінар «Шляхи впровадження у навчально-виховний процес ДНЗ програми з основ соціальної і фінансової грамотності дітей дошкільного віку «Афлатот».



7 червня 2016 року Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації провів інструктивно-методичний семінар «Шляхи впровадження у навчально-виховний процес ДНЗ програми з основ соціальної і фінансової грамотності дітей дошкільного віку «Афлатот».

До участі у семінарі були запрошені спеціалісти відділів освіти та методичних кабінетів, які відповідають на території за дошкільне навчання, завідувачі ДНЗ, вихователі-методисти, вихователі міста Рубіжне, Попаснянського, Старобільського та Троїцького районів.

Косик Юлія Олексіївна, регіональний тренер нашої області, ознайомила присутніх з концепцією програми соціальної і фінансової освіти дітей від 3 до 6 років «Афлатот» та формування у них базових знань, умінь і навичок організації освітньої роботи з дітьми в умовах дошкільних навчальних закладів на основі філософії міжнародного проекту «Афлатун»; провела практичні вправи.

Інструктивно-методичний семінар пройшов у діловій, конструктивній обстановці на якому учасники отримали корисну фахову інформацію та розробили рекомендації щодо шляхів і методів впровадження програми «Афлатот» в області.