УКРАЇНСЬКО-ФІНСЬКА ПРОГРАМА ШУКАЄ ШКОЛУ ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОЕКТІ «ЗМІНИТИСЯ ЗА 7 ДНІВ»



Ловіть нові іскри для вашого викладання у школі!

Українсько-фінська програма розвитку середньої освіти шукає першу школу для участі у проекті “Змінитися за 7 днів”.

EdCamp Ukraine та Lumo Education (Фінляндія) оголошують конкурс серед українських шкіл, готових до змін за фінською моделлю, яка визнана однією з найуспішніших у світі.

Фінські спеціалістки й спеціалісти проживуть із обраною школою тиждень. Допоможуть зробити аудит сильних і слабких сторін, проведуть низку відкритих уроків і тренінгів (як для педагогічного колективу, так і для адміністрації й допоміжного персоналу) та стимулюватимуть розробку власної програми вдосконалення. Враховувати будуть специфіку і школи, і населеного пункту, де вона розташована, – тобто це не загальні рекомендації про все для всіх, а прицільна робота з конкретною ситуацією.

Щоб податися на конкурс, хтось з учительства після обговорення зі шкільною адміністрацією має заповнити реєстраційну анкету (https://docs.google.com/forms/d/1AQW3h7wg-C2Agl3TWbWs_Wdvq4UR6512QGKHvi3NgO0/viewform?edit_requested=true) та розповісти, що саме і чому хочете змінити в своєму закладі.

Заявки приймаються до 23:59 02 ЛЮТОГО 2018 року.

До 09 лютого відбуватиметься етап співбесід (телефонне інтерв’ю з найбільш переконливими і мотивованими школами). Результати конкурсу буде оголошено 11 лютого на офіційній сторінці https://www.facebook.com/edcampukraine.

18 лютого фінська експертна команда розпочне роботу в школі.

Докладніше за посиланням http://bit.ly/prchangein7days, а також на сайті www.edcamp.org.ua/bilavorona.