Луганщина готується до ЗНО-2018



15 травня 2018 року на базі  середньої  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 міста Сєвєродонецька Луганської області під головуванням заступника голови Луганської облдержадміністрації О.П. Лішик відбулася спільна нарада Департаменту освіти і науки Луганської обласної держадміністрації та Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти щодо організації та проведення  зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року. 

У нараді взяли участь представники відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, Лисичанського прикордонного загону, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області,  Управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, Головного управління Національної поліції в Луганській області, Управління  поліції охорони в Луганській області, Управління патрульної поліції в Луганській області  Департаменту патрульної поліції, Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, 3 управління ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях, Луганського обласного вузла спеціального зв’язку, відповідальні за проведення ЗНО міст та районів, уповноважені особи Українського центру оцінювання якості освіти, відповідальні та помічники відповідальних за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання, відповідальні за організацію зовнішнього незалежного оцінювання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Вітаючи учасників наради, заступник голови облдержадміністрації О.П. Лішик, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ю.В. Стецюк наголосили на пріоритетності завдання щодо забезпечення організованого і безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання та сприяння проходженню ЗНО випускниками шкіл, місцем проживання яких є тимчасово непідконтрольні території. Директор Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти В.В.Власов розповів учасникам наради про особливості зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році.

Учасники наради обговорили основні питання координації дій щодо організації ЗНО.

Заступник директора ДРЦОЯО Лащенко Л.І. та начальник організаційно-методичного відділу ДРЦОЯО Ямцова І.В. провели інструктажі уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти, відповідальних та помічників відповідальних за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Родзинкою наради став флеш-моб «Щасти на ЗНО!» за участю всіх учасників заходу.

 

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/