Травень2015


Виховні години з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення у навчальних закладах міста Рубіжного



1З 5 по 8 травня у всіх навчальних закладах міста Рубіжного пройшли виховні години з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі. Головна мета цих заходів – формування в учнів почуття гордості за приналежність

Учнівська краєзнавча конференція «Фронтовими дорогами мого прадіда»



Виступ Почтарьова Данила ЗОШ № 107 травня 2015 року в районному молодіжному центрі «Слобожанська духовна криниця імені Миколи Щепенка» пройшла районна учнівська краєзнавча конференція «Фронтовими дорогами мого прадіда».

Концерт для бійців антитерористичної операції



07 травня 2015 року для поранених бійців антитерористичної операції та персоналу військового шпиталю, розташованого в місті Сватове, силами загальноосвітніх навчальних закладів району було представлено широку концертну програму.

Свято Єдності, Пам’яті та Примирення в Станично-Луганській ЗОШ №1



фото0264Минають роки, відлітають у вічність. Усе далі віддаляються від нас грізні й важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.

«Мій дід дав мир усім тоді, я відстою його сьогодні!»



607.05.2015р. в Попаснянській міській раді відбувся  урочистий захід, присвячений 70-й річниці Великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні.