Липень2020


Випускниця опорної школи Новопсковської громади здобула на ЗНО з історії України двісті балів з двохсот можливих



Цьогоріч у зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 178 714 осіб. Серед них лише 49 учасників (0,027%)  отримали найвищий бал. З Луганської області таких тільки двоє – учні з Новопсковської громади та Рубіжного.

Дарина Бухова – випускниця  2020

Про діяльність освітніх центрів «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» у Луганській області (оперативна інформація станом на 20.07.2020)



Станом на 20 липня 2020 року до освітніх центрів «Донбас – Україна» та «Крим-Україна», розміщених у закладах освіти області, за консультацією звернулися 493 особи.

Направлено для проходження річного оцінювання та державної підсумкової атестації до школи з метою отримання документа державного

У Луганській області відбулось ЗНО з хімії



Сьогодні, 17 липня 2020 року, тестуванням з хімії завершується основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. В області створено один пункт проведення ЗНО з хімії, який розташований в м. Сєвєродонецьк та розрахований на 18 аудиторій.

Пункт оснащено в достатній кількості захисними та

У Луганській області відбулось ЗНО з географії



Сьогодні, 15 липня 2020 року, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії, на яке зареєструвався 2041 учасник. У Луганській області було створено 9 пунктів проведення ЗНО з географії, які розташовані в мм. Сєвєродонецьк та Старобільськ.

Всі пункти були оснащені в достатній

Відбулась селекторна нарада з питання «Нагальні питання реалізації Закону України «Про повну загальну середню освіту» на території області»



14 липня 2020 року, заступник голови обласної державної адміністрації Катерина Безгинська провела селекторну нараду з питання «Нагальні питання реалізації Закону України «Про повну загальну середню освіту» на території області»

У заході взяли участь директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк,