Жовтень2021


Пробне ЗНО-2022: дати реєстрації та тестування



Для того щоб знизити рівень тривоги з приводу процедури ЗНО, варто пройти пробне ЗНО.

Такий досвід допоможе ознайомитися з організаційними умовами проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З КЕРІВНИКАМИ ПОШУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ З ВИДІВ КРАЄЗНАВСТВА



26 жовтня 2021 року на базі Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства відбувся обласний семінар-практикум з керівниками пошуково-дослідницьких робіт з видів краєзнавства. Організаторами закладу виступили Департамент світи і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму

Вітаємо з призначенням стипендії Президента України !



Департамент освіти і науки облдержадміністрації вітає переможця Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Тітаренка Єгора!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.10.2021 № 1123 Єгор Тітаренко отримує стипендію Президента України.

Єгор пройшов нелегкий шлях

Врожайна осінь юних натуралістів Луганщини



Осінь – пора збору врожаю. В освіті осінь – початок нового навчального року. Цього року для юних натуралістів Луганщини осінь була доволі врожайною.

Так, 22 вересня, в рамках святкування Дня юного натураліста України, педагоги, учні та вихованці закладів загальної середньої

Осінні обласні турніри



23 жовтня 2021 року відбулися обласні турніри юних хіміків та юних правознавців, які організувала та провела Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді.

Турніри проходили у формі рольової гри, створивши атмосферу здорового змагання, змусили учасників по-новому використати накопичені знання.

У …